• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie gs3246

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Biggelaar Machinehandel

Oudestraat 143
5421WD GEMERT

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
Modelgs3246
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Verken nieuwe hoogtes op het werkterrein met deze Genie GS3246 hoogwerker. Dit model, gebouwd tussen 2014 en 2015, heeft slechts tussen de 275 en 360 werkuren op de teller staan, waardoor je kan vertrouwen op zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Elektrisch aangedreven en eco-vriendelijk, deze hoogwerker is zowel krachtig als efficiënt. Met een compacte afmeting van slechts 2.20 x 1.15 meter, is deze machine ontworpen om makkelijk door smalle passages en drukke werkplekken te manoeuvreren.

Het platform kan 90 cm uitschuiven, waardoor je een ruim bereik hebt voor verschillende taken en projecten. Met een hefvermogen van 319 kg, kun je zware ladingen en meerdere werknemers veilig hijsen. Het totale gewicht van de hoogwerker is 2790 kg, waardoor het een stevige en robuuste keuze is voor allerlei werkzaamheden.

Bovendien is deze Genie hoogwerker voorzien van gloednieuwe batterijen, waardoor je kunt vertrouwen op langdurige, ononderbroken prestaties. Verhoog de productiviteit op je werkplek met deze Genie GS3246 hoogwerker.

Vergelijkbare machines