• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie GS3246

Image
Image
Image
Image
1/4

2006

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Biggelaar Machinehandel

Oudestraat 143
5421WD GEMERT

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
ModelGS3246
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ervaar de veelzijdigheid en kracht van de Genie GS3246 hoogwerker. Deze elektrische hoogwerker is gebouwd tussen 2006 en 2007 en toont nog steeds de robuuste en betrouwbare bouwkwaliteit waar Genie om bekend staat.

De compacte afmetingen van 2.20 x 1,15 meter zorgen voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid en toegankelijkheid, zelfs in krappe ruimtes. Dankzij het uitschuifbare platform, dat een extra 90 cm bereik biedt, kun je verder reiken om bij uitdagende locaties te komen.

Met een hefvermogen van 319 kilo kan deze hoogwerker zwaar materiaal, uitrusting en personeel moeiteloos de lucht in tillen. Ondanks zijn kracht, heeft de Genie GS3246 een totaal gewicht van slechts 2790 kilo, wat transport en verplaatsing vergemakkelijkt.

Ontdek de voordelen van deze hoogwaardige, elektrische hoogwerker zonder je zorgen te hoeven maken over emissies of lawaai. Of je nu een hoog bouwproject hebt, moeilijk bereikbare plaatsen moet bereiken of gewoon op zoek bent naar een betrouwbaar werkpaard, de Genie GS3246 is klaar voor de klus.

Vergelijkbare machines