• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Wacker Neuson DPU 100-70 Zware trilplaat

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2000

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWacker Neuson
ModelDPU 100-70 Zware trilplaat
Bouwjaar2000
ConditieGebruikt

Omschrijving

Versterk je bouwproject met deze zware Wacker Neuson DPU 100-70 trilplaat. Deze machine, met zijn imposante gewicht van 710 kilogram, kan substantiële kracht leveren. Dankzij de kracht van 100 kN, oftewel een indrukwekkende 10 ton, kun je op efficiënte wijze de gewenste ondergrond bereiken en bewerken.

Zijn werkbreedte van 700 mm en een trilfrequentie van 56 Hz zorgen voor een optimale dekking en grondcompactering. Het hart van deze machine is de 12 LD motor van Lombardini. Deze tweecilinder dieselmotor is goed voor een vermogen van 15.8 kW,dat zorgt voor betrouwbare prestaties en duurzaamheid.

De Wacker Neuson DPU 100-70 is uitgerust met een elektrische start en het trillen is elektrisch in te schakelen voor bedieningsgemak en consistentie. Dit maakt deze machine een duurzaam en robuust instrument, bedoeld voor de professionals in de bouwsector.

Let op, dit is een handelsverkoop zonder garantie, tenzij anders overeengekomen. Ondanks onze inspanningen om je van de juiste informatie te voorzien, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie in deze advertentie. Voor extra informatie gelieve rechtstreeks contact op te nemen via het telefoonnummer 0652628231. Let wel, Van Dinther Trading richt zich uitsluitend op de zakelijke markt (B2B).

Vergelijkbare machines