• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hinowa Lightlift 33.17

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

239 uur

2019

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Hoogwerkt B.V.

Energieweg 34
2382NK Zoeterwoude

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHinowa
ModelLightlift 33.17
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren239 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

De Hinowa Lightlift 33.17 is een hoogwaardige hoogwerker, ideaal voor diverse bouwtoepassingen. Deze machine is in lichtgroen Ral6027, aangedreven door rupsaandrijving en heeft een sterke hefcapaciteit van 230 kg. Met een maximale werkhoogte van 33.260 cm, kunt je elke klus op hoogte moeiteloos aan.

Deze hoogwerker is goed onderhouden en verkeert in uitstekende staat, zowel optisch als technisch. Hij is afkomstig van de eerste eigenaar en heeft slechts 239 draaiuren. Een volledig overzicht van de onderhoudshistorie is bijgeleverd.

Belangrijke specificaties bevatten een Lithium-Ion batterijpakket van 7,6 kWh met snel laadsysteem, veilige en stabiele besturing dankzij het Performance hydraulisch systeem, en een innovatieve werkkorf met afstandsbedieninghouder. Hij is gemakkelijk te manoeuvreren dankzij compacte afmetingen en beschikt over een drievoudig stabilisatiegebied. Daarnaast heeft hij een automatische afstempeling en een uitstekend rechtstandig traject dankzij het 3-punts kniehevelsysteem.

De hoogwerker is volledig voorbereid op diverse klussen, met lucht, water en elektra inwendig door het mastsysteem. Het start & stop-technologie zorgt ervoor dat de elektromotor alleen van stroom voorziet wanneer nodig, wat energie bespaart. Bij kritieke omstandigheden op een oprit of helling vertraagt of stopt de spinhoogwerker automatisch door de kantelregeling.

Interesse in deze hardwerkende Hinowa Lightlift 33.17 hoogwerker? Neem dan contact op met Marcel van Stokhem of Joey Maal voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7740 kg

Vergelijkbare machines