• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hinowa Lightlift 26.14

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

221 uur

2018

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Hoogwerkt B.V.

Energieweg 34
2382NK Zoeterwoude

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHinowa
ModelLightlift 26.14
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren221 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte hoogwerker, dan is de Hinowa Lightlift 26.14 wellicht wat je nodig hebt. Deze compacte rupshoogwerker, uitgevoerd in Ral6027 kleur, is ideaal voor projecten in de bouwsector.

Met een hoog kwaliteitsniveau blijft de Hinowa Lightlift 26.14 sterk presteren. Zoals de eigenarenhistorie laat zien, heeft het slechts één vorige eigenaar gehad en heeft het maar 221 draaiuren op de teller staan. De technische staat, algemene staat en optische staat van de machine worden allemaal gelabeld als "goed".

Het aandrijfsysteem van deze machine is rups en de mast is knikarm. Met een hefcapaciteit van 230 kg en een werkbereik van 2570 cm, combineert deze hoogwerker kracht en groot bereik met een hoge mate van stabiliteit. Zijn maximale horizontale reikwijdte is 1360 m en hij heeft een maximaal draaibereik van 360 graden en een platform draaibereik van 124 graden.

De compacte afmetingen van 6,35 x 1,02 x 2m maken hem gemakkelijk te manoeuvreren. Daarnaast zorgt het Performance hydraulisch systeem voor vloeiende en precieze besturing.

Enkele belangrijke specificaties van deze machine zijn o.a. de automatische afstempeling, de innovatieve werkkorf met afstandsbedieninghouder van composietmateriaal en het vereenvoudigd startsysteem met één sleutel. Bovendien is de machine uitgerust met Start & Stop-technologie wat zorgt voor duurzaam en energiezuinig gebruik.

Aan veiligheid is ook gedacht. De machine is jaarlijks gekeurd en de laatste inspectie heeft plaatsgevonden op 31 mei 2024. Daarbij wordt hij, vóór overdracht, voorzien van een nieuwe hoogwerkerkeuring en een nieuwe laadkabel.

Als je geïnteresseerd bent en meer informatie wenst, neem dan gerust contact op met Marcel van Stokhem of Joey Maal. De Hinowa Lightlift 26.14 is niet zomaar een hoogwerker, het is een betrouwbaar stukje techniek dat je kan helpen bij het realiseren van jouw project.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4384 kg

Vergelijkbare machines