• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hangcha GTHZ170C

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

0 uur

2024

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHangcha
ModelGTHZ170C
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren0
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Zoek je een efficiënte en betrouwbare hoogwerker? De Hangcha GTHZ170C kan precies zijn wat je nodig hebt. Dit wiel aangedreven model is in zeer goede staat en klaar om jouw werk naar een hoger niveau te tillen.

Met een werkhoogte van 17 meter kan je elke klus aan. Het beschikt over een brede bak en non-marking banden, zodat je zorgeloos kan manouvreren zonder sporen achter te laten. De knikarm zorgt voor flexibiliteit tijdens het gebruik.

De elektrische Hangcha GTHZ170C hoogwerker is niet alleen krachtig, maar ook duurzaam. Hij komt met een LION batterij en een garantie van 5 jaar op het accupakket. En met 220v aansluiting hoef je je geen zorgen te maken over de stroomvoorziening.

De kleur is groen en het aankoopproces is net zo milieuvriendelijk. We hebben op dit moment 50 nieuwe hoogwerkers in voorraad en deze zijn beschikbaar voor koop, financial lease of full operationele lease (tot 96 maanden).

Maak deel uit van veel tevreden klanten die een Hangcha hebben gekozen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kan je altijd contact met ons opnemen via sales@liftlease.nl of bellen naar 085-0645366.

Referentienummer: 17425
Let op: De getoonde prijs is exclusief BTW.

Vergelijkbare machines