• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

SPYKSTAAL 306LH

Foto 1
Foto 2
Foto 3
1/3

2.912 uur

2015

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSPYKSTAAL
Model306LH
Bouwjaar2015
ConditieNieuw
Draaiuren2.912 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een sterke en betrouwbare trekker? Maak kennis met de Spykstaal 306LH, klaar voor alle soorten industriële en logistieke uitdagingen. Deze elektrische trekker kan tot wel 6 ton aan lasten vervoeren, waardoor ze een essentieel onderdeel uitmaakt van elke vloot.

Het is niet alleen de robuustheid die de Spykstaal 306LH zo indrukwekkend maakt. De trekker zit ook boordevol nuttige features. Een gesloten cabine zorgt voor comfort tijdens het werk, terwijl een schuifdeur toegankelijkheid garandeert. Ook is de machine uitgerust met een trekhaak, dus het verplaatsen van aanhangers en zware lasten is geen enkel probleem.

Onder de motorkap beschikt de Spykstaal 306LH over een 480 Ah, 24 V batterij uit 2015. Hoewel de exacte kleur onbekend is, laat dat de prestaties van deze indrukwekkende machine niet overschaduwen.

Let op dat de getoonde prijs exclusief BTW is. Voor meer informatie over de Spykstaal 306LH, met referentienummer 6274, kunt je contact opnemen met ons sales team via sales@liftlease.nl of bel naar 085-0645366. Aarzel niet en ontdek vandaag nog hoe deze veelzijdige machine jouw werk kan vergemakkelijken.

Specificaties

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter