• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou 365 Platform

Foto 1
Foto 2
Foto 3
1/3

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Krommenhoek BV

Stadhoudersmolenweg 216
7317AZ Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
Model365 Platform
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt

Omschrijving

Je zoektocht naar de perfecte verreiker kan hier stoppen. We hebben een Manitou 365 Platform voor je, zo goed als nieuw en klaar om te helpen bij je volgende project. Deze machine is in 2021 gebouwd en verkeert in zeer goede staat, zowel algemeen, technisch als optisch.

De werkbak heeft een indrukwekkende capaciteit van 365 kg en is flexibel inzetbaar dankzij de werkbreedte die kan worden verbreed van 2,50 tot 4,4 meter. Ook het zwenkbare kenmerk zorgt ervoor dat je elke klus vanuit verschillende hoeken kunt klaren.

Dit model heeft een CE-markering, wat een garantie is voor de inachtneming van de veiligheids-, gezondheids- en milieunormen van de EU. Dit geeft je de zekerheid dat je investeert in een betrouwbaar product. Het referentienummer van deze Manitou 365 Platform is KH6295.

Let op, de prijs is exclusief BTW. Maar gezien de uitmuntende staat en capaciteiten van deze verreiker, zijn we ervan overtuigd dat het een waardevolle aanvulling zal zijn voor je bedrijfsvoering. Haal deze Manitou 365 Platform vandaag nog in huis en zie je productiviteit groeien.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht670 kg