• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bobcat S 70

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
1/15

1.049 uur

2020

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Krommenhoek BV

Stadhoudersmolenweg 216
7317AZ Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelS 70
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt
Draaiuren1.049 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Zit je in de markt voor een betrouwbare wiellader? Maak kennis met de Bobcat S 70 – een krachtige machine in uitmuntende staat.

Met zijn bouwjaar van 2020, is deze Bobcat S 70 een vrij nieuw model en heeft technisch en optisch weinig tot geen tekenen van slijtage. De sterke prestaties, zorgvuldige onderhoudsgeschiedenis en algemene goede conditie maken deze Bobcat een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar duurzaamheid en effectiviteit.

Deze wiellader is compact genoeg om op lastige plaatsen te werken, maar ook krachtig genoeg om de klus te klaren. Met afmetingen van 260 x 91 x 192 cm is het een kleinere machine, maar laat je niet misleiden door de afmetingen: de 'schrank' besturing zorgt voor een sterke manoeuvreerbaarheid en de chassisvorm 'star' geeft het frame een hoge stabiliteit.

Wat betreft uitrusting is deze Bobcat uitgerust met smalspoorbanden van 90 cm breed - perfect voor werken op ruw terrein. Verder voldoet de machine aan de Stage V / Tier IV final emissienormen, waardoor ze milieuvriendelijker is dan vele andere machines op de markt.

Het feit dat deze Bobcat S 70 CE-gecertificeerd is, bevestigt de hoge veiligheids- en productienormen die bij de vervaardiging ervan zijn nageleefd. Elk aspect van deze machine – van prestaties tot veiligheid – is ontworpen met het oog op de gebruiker.

Refereer aan referentienummer KH8214 als je interesse hebt in deze Bobcat S 70. Je krijgt een machine die hard werkt, lang meegaat en je ROI verhoogt. Wees er zeker van dat deze Bobcat S 70 een sterke aanwinst zal zijn voor jouw projecten.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen18 kw
Type motorKubota D1005-EF03
Gewicht1268 kg

Opties

  • Aanvullende hydraulica
  • Werklamp(en)
  • Zwaailamp(en)

Vergelijkbare machines