• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

DB Engineering Zeef

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2021

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Krommenhoek BV

Stadhoudersmolenweg 216
7317AZ Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDB Engineering
ModelZeef
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een stevige en betrouwbare zeefinstallatie? Bekijk dan eens deze DB Engineering Zeef. Deze machine uit 2021 is niet alleen vrijwel nieuw, maar verkeert ook nog eens in uitstekende staat. Zowel de algemene, technische als optische staat van de machine is namelijk beoordeeld als zeer goed.

Deze DB Engineering Zeef is een zogenaamde Traserscreen 2-deks zeefinstallatie. De aandrijving van de machine verloopt via een robuuste elektromotor 380V, waardoor hij met gemak alle soorten materiaal kan zeven.

Het is goed om te weten dat deze zeefinstallatie de CE-markering heeft, wat betekent dat hij voldoet aan de essentiële eisen wat betreft veiligheid, gezondheid en milieu. De getoonde prijs van deze machine is exclusief BTW.

De referentie van deze machine is KH7121. Dat maakt het makkelijk als je contact met ons wilt opnemen om meer informatie te krijgen of om een afspraak te maken om deze solide zeefinstallatie zelf te komen bekijken.

Of je nu een grote bouwplaats runt of kleinere projecten aanneemt, deze DB Engineering Zeef is een waardevolle toevoeging aan je uitrusting. Betrouwbaar, efficiënt en in zeer goede staat, klaar om elk zeefwerk aan te pakken dat je ervoor hebt.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1500 kg

Vergelijkbare machines