• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar YAN C08

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

171 uur

2019

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
ModelYAN C08
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren171 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

De robuuste Yanmar YAN C08 is een rupskracht van formaat. Ondanks dat we de exacte kleur niet kunnen specificeren, zal deze rupsdumper in ieder geval niet ten onder doen in functionaliteit. Brede rupsbanden van 18 cm zorgen ervoor dat de dumper stabiel blijft, zelfs op ongelijk terrein. Dit vermindert de kans op ongelukken en verbetert de veiligheid tijdens het werk.

Met een topsnelheid van 4 km/u is de Yanmar YAN C08 uitgerust om efficiënt te werken zonder het te overhaasten. De dumper is luchtgekoeld, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over oververhitting tijdens langdurig gebruik.

De Yanmar YAN C08 is ook ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met een Hi Tip + Schep functie, is het lossen zo gedaan. De dumper heeft een storthoogte van 1500mm, wat ervoor zorgt dat je materiaal op gemakkelijkere en hogere locaties kunt dumpen zonder enige moeite.

Aangedreven door een sterke 10 pk dieselmotor, belooft deze machine krachtige prestaties en duurzaamheid. Het is ook belangrijk om te vermelden dat de BTW niet verrekenbaar is voor ondernemers door de margeregeling.

Niet overtuigd? Kom dan zelf kijken! Ons referentienummer voor deze dumper is 47933. Stap achter het stuur en ervaar hoe de Yanmar YAN C08 je dagelijkse taken gemakkelijker kan maken.

Vergelijkbare machines