• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar C08-A hitip

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
1/12

0 uur

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
ModelC08-A hitip
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren0
BrandstofDiesel

Omschrijving

Kijkend naar de compacte en robuuste Yanmar C08-A Hitip dumper, is het direct duidelijk dat deze machine is ontworpen voor efficiëntie en duurzaamheid. Niet zeker van de kleur? Maak je geen zorgen, dat heeft geen invloed op de krachtige prestaties van deze dumper.

Deze dumper werkt op een 9.5 pk Yanmar dieselmotor, wat zorgt voor indrukwekkende kracht en betrouwbaarheid. Daarnaast is de motor luchtgekoeld wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit, zelfs onder de ruwste werkomstandigheden.

Verder is de Yanmar dumper voorzien van een rupsaandrijving met banden die 18cm breed zijn, wat de stabiliteit en mobiliteit op bijna alle soorten terrein garandeert. Verwar de maximale snelheid van 4 km/u niet met langzaamheid - in de wereld van dumpermachines is dit optimaal voor precisiewerk en controle.

Deze dumper heeft een standaard laadbak met een capaciteit van 360 liter. Dat betekent dat je flinke hoeveelheden materiaal kunt verplaatsen, wat je efficiëntie op de werkvloer ongetwijfeld zal verhogen. Ondanks deze indrukwekkende capaciteit, heeft de dumper een bedrijfsgewicht van slechts 670 kg en een breedte van 810mm, waardoor hij compact en wendbaar blijft.

Klinkt dit als de dumper die je nodig hebt? Onthoud het referentienummer 60395 en neem contact met ons op voor meer informatie. Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW.

Vergelijkbare machines