• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar C08-A hitip plus

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

0 uur

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
ModelC08-A hitip plus
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren0
BrandstofDiesel

Omschrijving

Deze Yanmar C08-A hitip plus dumper is ontworpen om stevig, krachtig en betrouwbaar te zijn. Het is dé machine die je nodig hebt voor zwaar werk. Aangedreven door een robuuste Yanmar dieselmotor, is deze dumper efficiënt en altijd klaar om je te helpen bij het verplaatsen van materialen op je bouwplaats.

Deze compacte dumper heeft een laadvermogen van 765 kg en is dus uitstekend geschikt voor middelgrote projecten, waar je moet manoeuvreren op krappe werkruimtes. Met een breedte van slechts 810 mm kan de machine gemakkelijk door smalle doorgangen. De machine heeft een storthoogte van 1500 mm en kan dus handig zijn in situaties waar een hoge storthoogte nodig is.

Het rupsaandrijvingssysteem en de 18 cm brede rupsbanden bieden superieure tractie, zodat de machine zelfs op ruw terrein goed kan presteren. Met een topsnelheid van 4 km/uur is deze dumper ideaal voor werkzaamheden op korte afstand.

Een ander kenmerk van deze dumper is dat hij luchtgekoeld is, waardoor hij ook op warmere dagen efficiënt blijft lopen.

De kleur van de machine is helaas onbekend, maar laat dat de prestaties van deze betrouwbare en krachtige machine niet beïnvloeden. Tenslotte is het vermeldenswaard dat de getoonde prijs exclusief BTW is.

Het referentienummer van deze machine is 60247. Neem contact met ons op als je meer informatie nodig hebt of geïnteresseerd bent om deze machine te kopen. Met de Yanmar C08-A hitip plus dumper krijg je gegarandeerd waar voor je geld.

Vergelijkbare machines