• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar CO8-A power

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

0 uur

2024

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
ModelCO8-A power
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren0
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je klaar voor zware belading? Deze stevige en robuuste Yanmar CO8-A power dumper staat voor je klaar. Dankzij zijn rupsaandrijving en een krachtige 9.5 pk Yanmar dieselmotor kun je altijd op zijn prestaties rekenen. Met zijn compacte breedte van 810mm is geen terrein hem te ruig.

Deze machine biedt een top rijsnelheid van 4km/u. Hoewel dat misschien niet snel klinkt, maakt hij dit goed met zijn indrukwekkende laadvermogen. Hij komt namelijk met een standaard laadbak die een ruime inhoud van 360 liter heeft. Bovendien heeft deze krachtige dumper een bedrijfsgewicht van 570 kg.

Naast al deze indrukwekkende functies, is deze dumper door zijn luchtgekoelde koelsysteem ontworpen voor langdurige prestaties, ook op warme dagen.

Alhoewel de kleur onbekend is, kun je ervan op aan dat deze dumper er niet alleen goed uitziet, maar ook degelijk gebouwd is. Met een rupsbandbreedte van 18 cm is deze machine erop ontworpen om over ruig en oneffen terrein te rijden.

Interesse? Het referentienummer van deze machine is 60387. Houd er rekening mee dat de getoonde prijs exclusief BTW is. Deze Yanmar CO8-A power dumper is niet zomaar een machine, het is een betrouwbare partner die samen met jou de klus klaart.

Vergelijkbare machines