• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

MacLouis Mac 24 Premium

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMacLouis
ModelMac 24 Premium
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
KentekenLRN02V

Omschrijving

Deze MacLouis Mac 24 Premium autotrucktransport is een krachtpatser van formaat. Met een laadvermogen van 22.400 kg kan je zelfs de zwaarste ladingen vervoeren. De truck is uitgerust met lucht geremde assen en 3 assen, waarbij de achteras meesturend is. Dit maakt het manoeuvreren een stuk gemakkelijker, zelfs met zware ladingen.

De autotruck heeft een laadvloer met een vlak gedeelte van 6400 mm en een schuin gedeelte van 1500 mm. Hiermee is hij geschikt voor verschillende soorten vracht en kun je de lading moeiteloos en veilig oprijden met de hydraulische oprijplaten.

Ook niet onbelangrijk: de truck ziet er zeer goed uit. Hoewel de kleur onbekend is, heeft de truck wel een stoer voorkomen dat zeker op prijs gesteld zal worden. De truck heeft een robuuste verstelbare trekhaak van 50 mm en D-ringen verwerkt in het chassis voor extra bevestigingsmogelijkheden.

De truck biedt ook ruimte voor opbergen dankzij de handige gereedschapskist van 1000x300x600 mm. Al je belangrijke gear ligt binnen handbereik. Bij het stabiliseren van de truck ondersteunen de hydraulische steunpoot en mechanische afstempelpoten je, vooral wanneer je op ongelijke ondergronden werkt.

Het totale gewicht van de truck is 27.000 kg en de afmetingen zijn 790 x 255 x 90 cm. Het is een zware jongen, maar hij gaat wel door de RDW keuring voor een snelheid van 40 km/u.

Zoek niet verder als je een betrouwbare, robuuste en zeer capabele autotrucktransport nodig hebt. Met deze MacLouis Mac 24 Premium haal je een ware krachtpatser in huis. De getoonde prijs is exclusief BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4500 kg

As 1

PositieVoor
VeringLucht

As 2

VeringLucht

As 3

PositieAchter
VeringLucht