• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

VGM VGM Whitney 10

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
1/12

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVGM
ModelVGM Whitney 10
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
KentekenLRK83V

Omschrijving

Ervaar de kracht van de VGM Whitney 10 kipper. Dit zwaargewicht in de landbouwsector heeft een indrukwekkend laadvermogen van 10.000 kg, waardoor hij ideaal is voor al je zware werkzaamheden. Dit model is uitgerust met robuuste 8 gaats assen en een tandemas kipwagen, en heeft een topsnelheid van 40 km/u.

De Whitney 10 biedt ongeëvenaarde duurzaamheid door het materiaal van de zijschotten: staal. Maar dat is niet alles, de laadbak is zelfs geheel vervaardigd uit Hardox, een slijtvast soort staal. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat deze kipper langer meegaat dan de standaardmodellen.

Kenmerkend voor dit model is de achter kipper. Daarnaast is de Whitney 10 uitgerust met een reeks nuttige functies. Hij heeft een mechanische steunpoot, biedt beremde vierwielaandrijving en een draaibaar trekoog. De vaste dissel is in hoogte verstelbaar, en er zijn geschroefde spatborden op de laadbak aangebracht, wel zo netjes. De bakafmetingen zijn 4000 uitwendig x 2000 inwendig x 500 inwendig, met een spoorbreedte van 1750 mm, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je laadbehoeften.

Wat betreft de banden, deze kipper is voorzien van BKT 500/50R17 Ridemax banden en heeft de goedkeuring van de RDW. Extra functies zijn de parkeerrem, bumper aan de achterkant, luchtdruk remmen en LED-verlichting van 12 / 24 volt. Tot slot is er een hydraulische achterklep, wat het in- en uitladen van materialen een stuk makkelijker maakt.

De huidige staat van de Whitney 10 is als zeer goed aangemerkt. Het referentienummer is 60025. Versterk je apparatuur vandaag nog en ervaar de stabiliteit en prestaties die de VGM Whitney 10 te bieden heeft.

Opties

  • Hydraulische achterklep

Vergelijkbare machines