• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Gp GP 803 ZD

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGp
ModelGP 803 ZD
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de GP GP 803 ZD grijper, een essentiële toevoeging aan jouw constructiematerieel. Deze grijper is speciaal ontworpen voor gebruik in de bouwsector, zoals blijkt uit het referentienummer 58783.

Met een ophanging van C30 op 0 graden, is de GP 803 ZD ontworpen om sterk en betrouwbaar te zijn, ongeacht de bouwomstandigheden. Met een aanzienlijk gewicht van 845 kg is deze grijper niet alleen robuust, maar ook uiterst functioneel.

De GP 803 ZD komt met een geperforeerde plaat schaaltype, perfect voor het hanteren van een breed scala aan bouwmaterialen. Ideaal voor machines in de klasse van 12 tot 20 ton, deze grijper is ontworpen om de belasting van je constructiewerk te verlichten.

Houd er rekening mee dat deze GP GP 803 ZD grijper zonder slangen en koppelingen komt. De kleur van de grijper is onbekend, wat de mogelijkheid biedt om deze aan te passen aan de kleur die jouw voorkeur heeft.

De GP GP 803 ZD is al met al een krachtige en essentiële grijper, klaar om een waardevolle bijdrage te leveren aan je bouwwerkzaamheden.

Vergelijkbare machines