• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Gehl GEHL AL230

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

0 uur

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGehl
ModelGEHL AL230
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren0
KentekenT16FLJ

Omschrijving

Neem een kijkje bij deze Gehl AL230 wiellader - een robuuste en betrouwbare machine voor al jouw zware werkzaamheden. Met zijn knikchassis is deze lader uitermate flexibel en gemakkelijk te manoeuvreren, ideaal voor gebruik op uitdagende terreinen. Deze Gehl AL230 heeft een topsnelheid van 15 km/u en met een hefcapaciteit van 1.000 kg kan hij de meeste lasten aan. Ook het totale gewicht van 1.850 kg draagt bij aan zijn uitstekende prestaties.

De machine verkeert in zeer goede algemene staat, met nieuwe banden van maat 27X8.50-15 aan de voor- en achterkant, beide met 100% profiel. Dit maakt deze wiellader een echte krachtpatser die zowel op de weg als op de werkplek uitblinkt.

Onder de kap vind je een sterke 25 pk Stage V motor en de lader is voorzien van een hydraulische snelwissel en een ruime schepbak. Daarnaast is de machine uitgerust met weg- en werkverlichting LED, zodat je zelfs in minder verlichte omstandigheden goed zichtbaar bent.

Referentienummer van deze machine is 58050, neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen18 kw

Opties

  • Hydraulische vergrendeling

Vergelijkbare machines