• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Paus TSL 9075

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
1/18

0 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPaus
ModelTSL 9075
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren0
KentekenT36FTD

Omschrijving

Ontdek de Paus TSL 9075, een voortreffelijk ontworpen wiellader met indrukwekkende specificaties. Dankzij zijn knikchassis en GVW van 7.000 kg heeft deze machine een opmerkelijke wendbaarheid en laadvermogen, waardoor hij perfect geschikt is voor zware klussen.

Aangedreven door een 75 pk Deutz Stage V motor, kan de Paus TSL 9075 snelheden bereiken van maximaal 30 km/u. Deze snelheid, in combinatie met een werkhoogte van 500 cm, zorgt voor een efficiënte en snelle bediening, of je nu terreinhoogtes moet bereiken of zware lasten moet verplaatsen.

In uitstekende algemene staat bevindt deze wiellader zich klaar om aan te treden. De wiellader is uitgerust met gloednieuwe banden van het merk Dunlop, beide met een profiel van 100%, wat een veilige en stabiele grip garandeert tijdens het werken in alle weersomstandigheden.

Met een laadbak van 1 m3 kan je gemakkelijk grotere hoeveelheden materiaal verplaatsen, terwijl de aanvullende hydraulica met een vermogen van 50 l/min zorgt voor soepele, krachtige en accurate bediening.

Dit model heeft ook enkele opmerkelijke comfortverhogende functies. Het comfortpakket bevat airconditioning en een luchtgeveerde stoel, zodat je gemakkelijk langdurige klussen kunt aanpakken. Bovendien beschikt de TSL 9075 over een led pakket, radio en zwaailamp voor verbeterde zichtbaarheid en veiligheid. Een 7-polige stekker aan de achterkant en een pieper voor achteruitrijden zorgen voor extra gemak en veiligheid.

De wiellader is ook voorzien van palletlepels, een onmisbaar hulpmiddel voor goederenhandling en -verplaatsing. Of je nu een bouwvakker, loonwerker of logisticus bent, deze trouwe wiellader maakt je werk eenvoudiger en efficiënter. Koop vandaag nog deze Paus TSL 9075 en ontdek het verschil.

Let op: de vermelde prijs is exclusief BTW. Voor meer informatie, bezoek onze showroom of neem contact op met ons verkoopteam. Vermeld bij de aanvraag het referentienummer: 59034.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen55 kw

Opties

  • Airconditioning
  • Extra hydraulisch systeem
  • Hydraulische vergrendeling
  • Lastdemping
  • Trekbek

Vergelijkbare machines