• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou 1050R

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

0 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
Model1050R
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Ontdek de kracht van deze Manitou 1050R schranklader. Deze machine, kloppend hart van vele bouwprojecten, verkeert technisch in zeer goede staat en is altijd betrouwbaar, ongeacht de uitdaging die je ermee aangaat.

Het type lader is uitgerust met een gesloten cabine voorzien van deur en kachel, die ongeacht het weer uitstekende omstandigheden biedt om je werk te doen. Of je nu op het heetst van de dag aan het werk bent of tijdens de frisse ochtenduren, je kan altijd op je machine rekenen.

Met de bandenmaat 27X8.50-15 hou je altijd grip en controle, ongeacht de ondergrond. De bediening vindt plaats met hand/voet bediening, voor optimaal gevoel en controleerbaarheid. Meer nog, het heeft een hijs haak op het dak en een honk met alle alarm- en veiligheidssignalen.

Deze Manitou 1050R beschikt bovendien over 1 hydraulisch ventiel (DW) als extra optie. Daarnaast wordt deze krachtpatser geleverd met een stevige schepbak, 1250MM breed. Graven, scheppen, verplaatsen, je doet het allemaal met gemak.

Met de Manitou 1050R haal je een betrouwbare, sterke schranklader in huis waarmee je elke klus aankan. Referentienummer: 59103. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen26 kw

Opties

  • Hijshaken

Vergelijkbare machines