• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

VGM ZK22

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVGM
ModelZK22
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt
KentekenGEEN

Omschrijving

Op zoek naar een stevige, betrouwbare kipper voor gebruik in de landbouw? Overweeg deze VGM ZK22. Hoewel de algemene staat wordt beschreven als matig, is het nog steeds een robuuste en functionele machine. Met een topsnelheid van 40 km/u en een laadvermogen van 22.000 kg zorgt deze kipper ervoor dat je het werk snel en efficiënt gedaan krijgt.

De kipper is ontworpen met een achterlaadmechanisme en een solide stalen constructie, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en levensduur. Het is uitgerust met luchtremmen voor een veilige en betrouwbare stopkracht, zelfs bij volle belasting.

Een extra gemak is de hydraulische achterklep, het maakt het laden en lossen eenvoudiger en sneller. Bovendien kan de bumper hydraulisch worden versteld, wat zorgt voor meer stabiliteit en bruikbaarheid in verschillende werkomstandigheden. De machine wordt geleverd met een K80-koppeling en een hydraulische steunpoot voor extra ondersteuning.

Let op: de getoonde prijs is exclusief btw, maar deze is verrekenbaar voor ondernemers. Voor meer informatie over deze VGM ZK22 kipper, kun je contact opnemen via het referentienummer 60473. We helpen je graag verder.

Opties

  • Hydraulische achterklep

Vergelijkbare machines