• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Gehl R105

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

0 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGehl
ModelR105
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Verover elk terrein met deze Gehl R105 schranklader. Deze machine is niet alleen praktisch, maar ook een krachtpatser vanwege de Stage V motor. Je kunt rekenen op uitstekende prestaties, ongeacht de taak die je moet uitvoeren.

Je zult merken dat de Gehl R105 zowel hand- als voetbediening heeft, wat voor een soepele en nauwkeurige controle zorgt. De technische staat van deze lader is zeer goed, dus je weet dat je investeert in een machine die meegaat.

Deze Gehl R105 weegt ongeveer 1850 kilo, heeft banden van 27x8.50-15 en is 1200 mm breed. De robuuste banden en het stabiele gewicht zorgen ervoor dat de machine onder alle omstandigheden balans behoudt.

Wat de Gehl R105 nog functioneler maakt, is de aanwezigheid van een hijshaak op het dak en een schepbak van 1250 mm. Deze handige functies zorgen ervoor dat je altijd voorbereid bent op elke taak.

Verder zijn er zijramen voor extra zichtbaarheid en een pieper om de veiligheid op de werkplek te garanderen. En dat alles ondersteund door een hydraulisch ventiel, dat eventueel kan worden uitgebreid mocht dat nodig zijn.

Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW. Voor meer details, raadpleeg referentienummer 49943.

In het kort: de Gehl R105 is een hoogwaardige, betrouwbare machine die klaar staat om al je laderbehoeften te vervullen.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen26 kw

Opties

  • Hijshaken

Vergelijkbare machines