• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Gp GP 450 D

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
1/5

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGp
ModelGP 450 D
Bouwjaar2022
ConditieNieuw

Omschrijving

Interesse in een grijper voor uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid? Maak kennis met onze Gp GP 450 D. Deze sorteergrijper is speciaal ontwikkeld voor machines in de klasse van 5-8 ton.

Deze grijper komt met rotatie, wat zorgt voor flexibele en precieze bewegingen in alle richtingen. Dit garandeert een uitzonderlijke efficiëntie, of je nu materiaal sorteert of verplaatst.

Qua ophanging zit het ook goed: de GP 450 D heeft een CW10, een betrouwbaard en bestendige ophanging waar je op kunt vertrouwen. Verder heeft het een geperforeerd plaat schaaltype, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en het gebruiksgemak van deze grijper.

Met een gewicht van 400 kg is deze grijper stevig, maar toch gemakkelijk te manoeuvreren. Het wordt daarbij ook geleverd met slangen en koppelingen, zodat je gelijk aan de slag kunt.

De kleur van de grijper is onbekend, maar dit beïnvloedt de prestaties zeker niet. Vertrouw op ons referentienummer 58097 voor de kwaliteit van deze machine. Let op, de genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Ga voor kracht, betrouwbaarheid en efficiëntie met de Gp GP 450 D sorteergrijper. Neem gerust contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Vergelijkbare machines