• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar YAN C50-5A

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

75 uur

2022

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
ModelYAN C50-5A
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren75 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en sterke dumper, dan heb je met deze Yanmar YAN C50-5A een echte krachtpatser te pakken. Deze dumper is uitgerust met een rupsaandrijving en heeft een indrukwekkende laadcapaciteit van 3 m3, wat hem uitermate geschikt maakt voor zwaardere klussen.

De machine is voorzien van brede rupsbanden van 45 cm, wat zorgt voor een stabiele rit, zelfs op oneffen terrein. De topsnelheid van 10 km/u vergroot de efficiëntie op de werkplek en zorgt ervoor dat je in een vlot tempo kunt werken. Ook heeft de machine twee rijsnelheden, wat je helpt om de controle te behouden in verschillende werkomstandigheden.

De Yanmar YAN C50-5A is uitgerust met een watergekoelde motor, een brandstofbesparende optie die helpt om de levensduur van de motor te verlengen.

Daarnaast beschikt deze dumper over een gesloten cabine met verwarming, waardoor je in alle weersomstandigheden comfortabel kunt werken. Bovendien is er een omkeer inrichting voor het rijden, wat extra gemak en flexibiliteit biedt bij het manoeuvreren van de machine.

Houd er rekening mee dat de kleur van de Yanmar YAN C50-5A onbekend is en dat de getoonde prijs exclusief BTW is. Het referentienummer van deze machine is 58747.

De Yanmar YAN C50-5A is de perfecte combinatie van kracht, efficiëntie en comfort. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze geweldige dumper.

Vergelijkbare machines