• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou 1650R

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
1/14

0 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
Model1650R
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Ontdek de Manitou 1650R, een schranklader die zelfs de meest uitdagende taken aankan. Deze machine heeft een uitstekende technische staat en is uitgerust met krachtige functies die je werk vereenvoudigen.

Een van zijn belangrijkste kenmerken is de cabine met airconditioning en radio, waardoor je comfortabel kunt werken ongeacht de weersomstandigheden. Bovendien beschikt de cabine over werklampen die zorgen voor goede zichtbaarheid, zelfs in minder goed verlichte gebieden.

Het bedienen van de Manitou 1650R schranklader is een fluitje van een cent dankzij de servo bediening. Met deze functie kun je de machine nauwkeurig en efficiënt besturen. Bijkomend is deze schranklader uitgerust met een dansonderdrukkingssysteem, een technologie die de stabiliteit tijdens het laden of verplaatsen van lasten verhoogt.

Wat betreft de banden, ze zijn van het formaat 10x16.5 en zijn Skid Power-gecertificeerd. Dit zorgt voor uitstekende tractie en stabiliteit op verschillende terreinen. De schepbak van 1760 mm is ruim en maakt het mogelijk om veel materiaal te verplaatsen in een enkele lading.

Dit model wordt geleverd met één optie voor hydraulische ventielen (DW). Ondanks de onbekende kleur, zorgt het ontwerp ervoor dat de Manitou 1650R er altijd indrukwekkend en sterk uitziet.

De Manitou 1650R schranklader met referentienummer 60349 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en krachtige machine.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen52 kw

Vergelijkbare machines