• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar C50-5A

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

95 uur

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
Model C50-5A
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren95 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Verken de veelzijdigheid van deze Yanmar C50-5A dumper. De machine verkeert in goede staat en is klaar om de zwaarste ladingen te vervoeren met een laadcapaciteit van maar liefst 5 m3.

Deze Yanmar C50-5A is uitgerust met extra brede rupsbanden van 45 cm, perfect om op elk terrein te kunnen manoeuvreren. Hiermee, samen met een topsnelheid van 10 km/u, kan je efficiënt elk karwei klaren zonder vertraging.

Comfort wordt niet opgeofferd voor functionaliteit; de cabine is uitgerust met een radio om de werkdag aangenamer te maken. Bovendien is de bestuurdersstoel voorzien van een omkeer inrichting voor extra gebruiksgemak en vlotte besturing.

Extra functionaliteiten zoals de joystick bediening en een draaibak, verbeteren de controle en veelzijdigheid van de machine. Maar dat is nog niet alles. Deze dumper heeft ook een verhoogde bak om eenvoudig materiaal te lossen.

Deze Yanmar C50-5A is een hardwerkende machine, maar functioneert ook soepel dankzij de watergekoelde motor, waardoor oververhitting tot een minimum wordt beperkt.

Onbekend of mysterieus? De kleur van deze machine kan de nieuwsgierigheid prikkelen en past zeker bij de robuuste functies. Met referentienummer 58907 staat deze Yanmar C50-5A al klaar voor zijn volgende taak.

Verhoog je productiviteit met deze Yanmar C50-5A dumper. Betrouwbaar, functioneel en gebruiksklaar, zodat je al je dumpwerkzaamheden efficiënt en effectief kan uitvoeren.

Vergelijkbare machines