• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou 1350R

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

0 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
Model1350R
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Stap in de wereld van efficiëntie en kracht met deze Manitou 1350R schranklader. Deze machine is perfect voor de zware klussen dankzij zijn Stage V motor en 2350 kg gewicht. De technische staat van dit exemplaar is zeer goed, waardoor je er zeker van bent dat hij veel betrouwbare dienstjaren voor de boeg heeft.

De schranklader beschikt over joystick servo bediening die de bediening zowel nauwkeurig als eenvoudig maakt. Hij draait op 10x16.5 banden, die met hun breedte van 1350mm voldoende ondersteuning bieden voor krachtige prestaties op elk terrein.

Bijkomende functies zoals de pieper, hijshaak op het dak en zijramen dragen bij aan gebruiksgemak en veiligheid. De schepbak van 1520mm maakt het mogelijk om grote hoeveelheden materiaal te verplaatsen, waardoor de machine ideaal is voor grondverzet en andere zware werkzaamheden.

De machine heeft een hydraulisch ventiel (DW) optie en is uitgevoerd in een onbekende kleur. Het referentienummer van dit product is 57993. Merk ook op dat deze machine niet recent onderhoud heeft gehad (0 beurt), een teken van de betrouwbaarheid en duurzaamheid van deze Manitou 1350R.

Of je nu een ervaren operator bent of nieuw in de wereld van zwaar materieel, deze Manitou 1350R schranklader is een investering die zijn waarde zal bewijzen.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen34 kw

Opties

  • Hijshaken

Vergelijkbare machines