• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

VGM GD 5

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVGM
ModelGD 5
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
KentekenLRL02H

Omschrijving

Heb je aan een veelzijdige en efficiënte kipper gedacht voor landbouwtoepassingen? Overweeg dan de VGM GD 5, referentienummer 58398.

Deze robuuste machine laat je niet in de steek met een laadcapaciteit van 5000 kg en een totaal gewicht van 6400 kg. Daarnaast is het eigen gewicht van de kipper slechts 1700 kg. Dus je kunt meer lading vervoeren met minder inspanning. De laadhoogte bedraagt 96 cm waardoor het laden en lossen nog gemakkelijker wordt.

Bovendien is de VGM GD 5 uitgerust met een drievoudig kippenbak met de afmetingen 3.3 x 1.8 x 0.4 meter. Deze eigenschap draagt bij aan de veelzijdigheid van de machine. Ze kan diverse soorten ladingen aan, waardoor je werkzaamheden efficiënter worden. De afneembare en neerklapbare zijborden bieden ook nog eens extra flexibiliteit.

Deze kipper is bestand tegen intensief gebruik dankzij de oplooprem en is gespoten in RAL3003. Houd er rekening mee dat de prijs exclusief BTW is. Een exacte kleur is niet bekend, maar laat dat je niet tegenhouden om deze veelzijdige kipper te overwegen.

Met de VGM GD 5 kan je landbouwactiviteiten naar een hoger niveau tillen.