• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still FM-X12

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

3.382 uur

2017

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelFM-X12
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren3.382 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de Still FM-X12 elektrische reachtruck. Een betrouwbaar en efficiënt werkpaard, ideaal voor die intensieve hijs- en stapelwerkzaamheden in jouw magazijn.

De machine heeft een indrukwekkend hefvermogen van 1700 kg en een buitengewone hefhoogte van 650 cm. De triplex mast en 225 cm vrije heffing zorgen voor optimale flexibiliteit en bereik, zodat je de ruimte die je hebt maximaal kunt benutten.

Voorzien van extra functies zoals side-shift, voor het nauwkeurig positioneren van ladingen, en non-marking banden, om je vloeren schoon en streepvrij te houden. De ergonomische joystickbediening vermindert vermoeidheid van de bestuurder, waardoor je productiviteit gedurende de gehele dag op peil blijft.

Met de Still FM-X12 weet je dat je een betrouwbare machine in handen hebt. De reachtruck is goedgekeurd tot 10.2024 en beschikt over een krachtige 2017-batterij, inclusief acculader, waardoor de truck altijd klaar is om aan de slag te gaan wanneer dat nodig is.

De Still FM-X12 is een investering in pure kracht en flexibiliteit voor je magazijn. Inruil en transport zijn mogelijk in overleg, maak de slimme keuze voor je bedrijf.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1900 kg

Vergelijkbare machines