• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still FM-X12

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2.129 uur

2017

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelFM-X12
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren2.129 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Zoek je naar een krachtige en duurzame oplossing voor je magazijnwerkzaamheden? Laat dan je interesse wekken door deze krachtpatser: de elektrische reachtruck van Still, type FM-X12. Deze machine is voorzien van diverse handige functies om het werk lichter én efficiënter te maken.

Voorop staat dat de reachtruck heeft een robuust hefvermogen van 1700kg. Daardoor kun je zonder problemen werken met zware ladingen. Moeiteloos bereik je daarbij een hefhoogte van 650cm, wat je een geweldig bereik geeft om stellingen te vullen of orders te picken. Door de vrije heffing van 225cm kan de truck ook in lage ruimtes uitstekend uit de voeten.

Deze Still FM-X12 is uitgerust met een triplex mast en side-shift voor extra flexibiliteit tijdens het laden en lossen. Keuring van de machine is geldig tot en met oktober 2024, dus je kunt met een gerust hart aan de slag met deze veilige reachtruck.

De machine heeft non-marking banden zodat je geen sporen achterlaat op je vloer. Voor bedieningsgemak beschikt de truck over een joystick en houdt een hoogtemeter je voortdurend op de hoogte van de hefhoogte.

De reachtruck werkt op een krachtige 2017 batterij, welke wordt meegeleverd met een acculader. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over de energievoorziening.

Inruil en transport van de machine zijn mogelijk in overleg. Zo is de Still FM-X12 een ideale toevoeging voor je magazijn dat efficiëntie, gebruiksgemak en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Neem contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3085 kg

Vergelijkbare machines