• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Javo Optima

Image
Image
Image
1/3

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJavo
ModelOptima
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt

Omschrijving

De Javo Optima is de ideale oppotmachine voor grootschalig pottenwerk, geschikt voor potformaten van 9 cm tot 28 cm. Deze machine wordt gekenmerkt door zijn gelijkmatige verwerking van substraat. Zelfs zware of grof gestructureerde substraten vormen geen probleem voor het krachtige schoepenrad van deze machine.

Een uniek aspect van de Javo Optima is zijn speciaal ontwikkelde doseersysteem. Dit systeem zorgt bij een overschot aan substraat voor het automatisch afschakelen van de aanvoerband, waardoor de structuur van uw substraat en de kwaliteit ervan behouden blijft.

Omstellen naar een andere potmaat gaat snel en eenvoudig, zonder gereedschap. Dankzij het gepatenteerde sleepsysteem wordt de exacte maat in enkele seconden bereikt. Het systeem is uitgerust met een automatische afloop naar bijvoorbeeld een transportband, te monteren op diverse plaatsen aan de pottenbaan met een universele steun.

Deze hoge capaciteit machine is in staat tot het verwerken van 1.560 tot 3.000 potten per uur. Ze is uitgerust met een grote grondbunker van 8,4 M3, een pneumatische potautomaat met voorraadband, elektronische snelheidsregeling en wielen / zwenkwielen voor eenvoudige verplaatsing.

Javo Optima is een duurzame en betrouwbare keuze als het gaat om uw oppotproces. Voor meer informatie of een volledige offerte, bezoek de website van Duijndam Machines. Ons deskundig personeel staat voor u klaar om u te assisteren met uw aankoop en transportbehoeften. Bekijk ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines op onze website. We zijn al 40 jaar lang een betrouwbare leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines, altijd gecontroleerd voor aflevering. Kies voor kwaliteit, kies voor Javo Optima.

Vergelijkbare machines