• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Baekelandt PRA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBaekelandt
ModelPRA
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Maak je landbouwactiviteiten moeiteloos productiever en efficiënter met deze Baekelandt automatische preirooier type PRA. Met zijn dubbele kistenvulsysteem kan deze machine twee kisten tegelijk vullen, waardoor je oogsttijd drastisch wordt verkort.

Bouwjaar van dit indrukwekkende model is 2023 en bevat alle nodige kenmerken om je te ondersteuenen in jouw dagelijkse landbouwwerkzaamheden. Het heeft een eigen pomp en hydraulisch systeem, en drie schudders om de grond op efficiënte wijze te verwijderen. Daarnaast wordt de rooiband bedekt met zeer zacht materiaal om schade aan de preiwortels te voorkomen.

Zorg voor een optimale wortelreiniging over de gehele lengte van de hefarm en stel de rooidiepte eenvoudig in vanaf het voorste rooielement. Deze machine beschikt ook over een elektromagnetische bediening en een hydraulisch verstelbare diepte. Met de hydraulische roterende schijf kun je moeiteloos bladeren afsnijden.

Voor nog meer gemak is de snelheid van de oogstbanden variabel en de machine is voorzien van een beschermend doek voor de volgende preirijen.

De ophaallocatie voor deze robuuste en betrouwbare preirooier is Simonsberg, Duitsland. Duijndam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines, zal je verder assisteren bij eventuele vragen en transport. Het team van Duijndam controleert alle machines voor aflevering en biedt extra informatie of een volledige offerte via hun website.

Dus waar wacht je nog op? Verbeter vandaag nog je efficiëntie met deze Baekelandt PRA preirooier.

Vergelijkbare machines