• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bobcat TL30.70 AGRI****

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

2 uur

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Inter-Techno BV

Paramariboweg 46
7333 PB Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelTL30.70 AGRI****
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren2 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Je bent op zoek naar een veelzijdige, duurzame en krachtige landbouwmachine? Zoek niet verder. De Bobcat TL30.70 AGRI is de machine voor jou. Dit model is ontworpen voor veeleisende werkzaamheden en heeft optimale prestaties met een maximale hefhoogte van 6.8 meter en hefvermogen van 3000KG. Daarnaast bezit de motor 4 cilinders met een kracht van 100pk en een uitbreekkracht van 4600KG.

En dat is nog maar het begin. De standaardfuncties van deze machine omvatten onder andere een hydrostatische transmissie met elektronische regeling en dynamische rijmodus, een luchtvoorfilter met automatische stofafvoer, een accu met hoge capaciteit van 110 Ah, sjorogen aan de voorkant en een mechanische cabinevering met volledig glazen deur.

De veelzijdige functies van de Bobcat TL30.70 AGRI strekken zich verder uit dan het veld. Deze machine is uitgerust met led-werklampen, een achteruitkijkspiegel, een getint glas en ROPS/FOPS, een zwaailamp, een verstelbare stuurkolom en geveerde stoel, en een verwarmingssysteem– allemaal ontworpen voor jouw comfort en veiligheid.

Wil je nog meer? Deze machine heeft extra opties als een draaibare trekhaak, een achteruitkijkspiegel, een gereedschapskist, stofbescherming op de giek en transmissie 40km/u. De cabine is uitgevoerd met airconditioning, een hydr. snelwissel en bediening in cabine, en een luchtgeveerde stoel.

De Bobcat TL30.70 AGRI wordt geleverd met Machine IQ (telematica), wat het voor jou gemakkelijk maakt om de status van je machine te volgen en te beheren. Bovendien krijg je 3 jaar garantie of 3000 uur volgens Bobcat voorwaarden, met de mogelijkheid van een uitgebreid protection plus garantieplan.

Denk aan jouw bedrijfsprestaties met de Bobcat TL30.70 AGRI, gemaakt om productief en vol vertrouwen te werken. Je kunt de Bobcat TL30.70 AGRI machines zelfs tot 36 maanden financieren met 0% rente, waardoor het de perfecte oplossing is voor zowel grote als kleine bedrijven.

Let op: De genoemde prijs is exclusief vorkenbord. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en laat de Bobcat TL30.70 jouw landbouwactiviteiten naar een volgend niveau tillen.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen74 kw
Gewicht5800 kg