• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still FM-X12

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

2.543 uur

2017

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelFM-X12
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren2.543 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en krachtige reachtruck? Overweeg dan deze Still FM-X12. Deze elektrische reachtruck is van het gerenommeerde merk Still, dat bekend staat om de duurzaamheid en efficiëntie van hun machines.

Met een indrukwekkend hefvermogen van 1200 kg is deze machine in staat om vrijwel elke klus aan te pakken. Bovendien heeft hij een maximale hefhoogte van 650 cm en een vrije heffing van 220 cm, waardoor hij ook in staat is om hoge en moeilijk bereikbare plekken te bereiken. De non-marking banden laten geen sporen achter op uw vloer en de side-shift functie maakt het gemakkelijk om ladingen zijdelings te verplaatsen.

De reachtruck is uitgerust met een triplex mast voor extra stabiliteit en een joystick voor eenvoudige bediening. Daarnaast is hij voorzien van een hoogtemeter. Bij de reachtruck is ook een acculader inbegrepen, zodat je altijd verzekerd bent van een werkende machine.

Deze Still FM-X12 heeft zijn keuring tot oktober 2024, dus zorgeloosheid is gegarandeerd. Mocht je overwegen om een andere machine in te ruilen of heb je hulp nodig bij het transport, dan is dat in overleg mogelijk.

Dus als je op zoek bent naar een krachtige, betrouwbare en efficiënte reachtruck, is de Still FM-X12 een uitstekende keuze.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3113 kg

Vergelijkbare machines