• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Faun ATF 70 G-4

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Used Cranes & Materials Holland BV

Rijksstraatweg 59
2171AK Sassenheim

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFaun
ModelATF 70 G-4
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en krachtige weg-terreinkraan? Overweeg dan deze uitstekende Faun ATF 70 G-4. Deze machine heeft een uitgebreide opknapbeurt gehad en is in 2022 voorzien van een nieuwe laklaag. Ondanks dat de kleur niet gespecificeerd is, kun je er zeker van zijn dat de kraan er weer als nieuw uitziet.

Het toepassingsgebied van deze kraan ligt primair in de bouw, waar hij met zijn robuuste constructie en krachtige prestaties uitstekend tot zijn recht komt. De kraan is uitgerust met een 3-schijfs en een 1-schijfs haakblok, waardoor hij allerlei taken aankan. Ook beschikt hij over hydro-vering en wordt aangedreven op een 8 x 6 x 8 configuratie.

De load chart van de Faun ATF 70 G-4 laat een 75% metrische capaciteit zien en de kraan is voorzien van een enkele lier. Handboeken zijn beschikbaar, wat onderhoud en bediening eenvoudiger maakt. De kraan wordt aangedreven door een Mercedes motor in zowel de bovenwagen als onderwagen, die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Veiligheid is zeer belangrijk in de bouw en de Faun Kraan is daarom uitgerust met een Faun LMI systeem. De kraan heeft een contragewicht van 16.5 ton, wat bijdraagt aan de stabiliteit en de veilige werking van de machine.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maarten Verschoor via +31 252 235468 of +31 6 53375050, of stuur een e-mail naar info@ucmholland.com. Je vindt hier een team van deskundigen die je alles kan vertellen wat je moet weten over de Faun ATF 70 G-4 en hoe deze het beste in jouw bouwprojecten kan worden geïntegreerd.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht70000 kg