• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Agricola SN-2-130

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAgricola
ModelSN-2-130
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid en efficiëntie van de Agricola SN-2-130 zaaimachine, ontworpen voor het zaaien van alle soorten groenten. Dankzij het dubbellijns zaaisysteem, met een kouter met twee uitgangen en een schijf met twee rijen gaten, kan deze zaaimachine gemakkelijk worden aangepast aan de specifieke eisen van je boerderij.

De machine beschikt ook over een Norton versnellingssysteem voor eenvoudige en snelle schakeling van zaadafstanden. De standaard 5+5 versnellingsbak zorgt voor een vlotte overgang.

De unieke eigenschap van Agricola SN-2-130 is het aparte aanzuig- en compressiesysteem. Het maakt gebruik van een aparte compressor om de zaadgaten in de schijf vrij te houden. Dit zorgt ervoor dat alleen droge en schone lucht met de juiste druk wordt gebruikt, wat vooral belangrijk is bij het zaaien van kleine, bedekte of stoffige zaden.

Deze betrouwbare zaaimachine is voorzien van een gereedschapsbalk voor eenvoudige verplaatsing van de units en heeft alles in huis om de specifieke rijafstanden die jij nodig hebt te verkrijgen.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor je land- en tuinbouwmachines? Kies voor Duijndam Machines. Al 40 jaar zijn zij leverancier van betrouwbare, gecontroleerde en gebruikte land- en tuinbouwmachines. Bovendien staat er een deskundig team voor je klaar om assistentie te bieden bij het transport van de machines.

Voor meer informatie, een volledige offerte of om het volledige aanbod van betrouwbare gebruikte machines te bekijken, bezoek je eenvoudig de website van Duijndam Machines. Natuurlijk is bellen altijd een optie.

Vergelijkbare machines