• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

YTO LR4B5-D

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

P.de Heus & Zonen Greup BV

Stougjesdijk 153
3271KB MIJNSHEERENLAND

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYTO
ModelLR4B5-D
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Datum eerste registratie31-12-2022

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare generator voor jouw project? Maak kennis met de YTO LR4B5-D. Dit type generator is ontworpen om een optimale prestatie te leveren, ongeacht de situatie. Vergeet zorgen maken over stroomuitval of inadequate energievoorziening. Met dit krachtpakket ben je op alles voorbereid.

Hoewel de kleur van het apparaat onbekend is, is dat slechts een minimaal detail vergeleken met wat deze generator je te bieden heeft. De YTO LR4B5-D is robuust, betrouwbaar en gebouwd om lang mee te gaan, waardoor het een ideale investering is voor elk bedrijf.

Let op: de geadverteerde prijs is exclusief BTW. Maar geen zorgen, de investering is het absoluut waard. Betrouwbaar, krachtig, de YTO LR4B5-D is jouw partner in het krachtfeld.

Het serienummer van dit specifieke model is 20220910031. Dit bevestigt de authenticiteit en kwaliteit van deze generator. Kies voor de YTO LR4B5-D en ervaar het verschil in kracht en betrouwbaarheid. Wanneer je serieus bent over jouw energiebehoeften, kies je voor de YTO LR4B5-D.

Vergelijkbare machines