• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bobcat CT1025

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/21

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Inter-Techno BV

Paramariboweg 46
7333 PB Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelCT1025
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Ga aan de slag met de Bobcat CT1025HST compact trekker, een krachtige en betrouwbare machine die een breed scala aan taken aankan. Deze compacte trekker, aangedreven door een 24.5 pk watergekoelde 3-cilinder dieselmotor, levert steevast uitstekende prestaties.

De trekker is uitgerust met een vlakke vloer zonder hendels en een geveerde stoel van vinyl met veiligheidsgordel, wat zorgt voor een comfortabele en veilige gebruikerservaring. Met stuurbekrachtiging en een rolbeugel voor extra veiligheid en efficiëntie ben jij klaar voor elke klus.

De onafhankelijke aftakas achter en midden en twee snelkoppelingen achter betekenen dat je ook al je bijbehorende landbouwmachines moeiteloos kunt aandrijven. De meerderheid van je landbouwbenodigdheden passen makkelijk op de Cat. 1 hefinrichting, die een hefcapaciteit van 715 kg heeft.

Met een hydrostatische transmissie met 2 groepen en vierwielaandrijving navigeer je eenvoudig over elk terrein. De trekker heeft een maximale snelheid vooruit van 16.5 km/u en achteruit van 11.2 km/u. Zijn compacte afmetingen (2523x1168x2280 mm) en lage gewicht (700 kg) maken manoeuvreren op smalle paden eenvoudig.

Ben jij klaar om je werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor de Bobcat CT1025HST. Geschikt voor een breed scala aan taken en steady in prestaties in elk seizoen en onder elke omstandigheid.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht700 kg