• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bobcat WR65

Image
Image
Image
Image
1/4

1 uur

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Inter-Techno BV

Paramariboweg 46
7333 PB Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelWR65
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Verover je projecten met de veelzijdige Bobcat WR65 achterloopwals. Een technisch wonder dat is ontworpen om zowel op harde als zachte oppervlakken te werken. Het heeft zowel een hoge amplitude-instelling voor werkzaamheden op grind of grond, als een lage voor asfalt en bitumineuze materialen.

De WR65 is uitgerust met een elektrische starter voor een eenvoudige bediening. Het draagt een machinegewicht van 712 kg en wordt aangedreven door een Yanmar L100N motor die op diesel loopt en een output levert van 6,1 kW. Het betrouwbare brandstofverbruik van 1,2 l/u maakt het een economische keuze.

Verdichtingskrachten zijn een van de belangrijkste kenmerken van deze machine. Met een maximale trillingsfrequentie van 60 Hz, een centrifugaalkracht van 11/21 kN en een amplitude van 0,3/0,5 mm, levert het indrukwekkende verdichtingsdiepten voor zowel grond (20/15 cm) als zand (30/25 cm).

Als bonus bieden we jou 24 maanden garantie of 2000 uur op de Bobcat WR65, waardoor jouw investering veilig is. En laten we niet vergeten: leasen is mogelijk tegen 0% rente!

Heb je interesse in deze krachtige, veelzijdige machine? Neem dan contact met ons op. Voor een andere keuze van de resterende 35 modellen, bekijk onze website: https://intertechno.nl/producten/bobcat/bobcat-verdichtingsmachines/
Inter-Techno B.V. Zijn wij in de buurt? Onze locaties zijn Apeldoorn - Breda- Dronten - Zevenhuizen. Neem contact op via 055-54 25 333 of mail naar sales@intertechno.nl.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht712 kg

Vergelijkbare machines