• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Miedema MB 33

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMiedema
ModelMB 33
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Miedema MB 33 Kistenvulmachine. Deze krachtige kistenvuller maakt indruk met zijn specificaties: met een totale hoogte van 236-286cm, een opslagruimte tussen vloer en onderkant vulbandframe van 119 - 169cm en een totale breedte van de vulband van 87cm, biedt deze machine een groot scala aan toepassingen binnen de agrarische sector.

Het hart van deze machine is de stofdichte schakelkast en het HMI-bedieningspaneel met pictogrammen, dat de bediening van de machine uiterst praktisch en efficiënt maakt. De MB 33 kistenvuller is de hoofdmachine in je productielijn, capabel om de gehele machinelijn te starten en te stoppen.

Bovendien valt de Miedema MB 33 op door zijn lage energieverbruik, wat het een zeer economische keuze maakt in zijn klasse. Dankzij het vullen van kisten, gedeeltelijk laaggewijs, garandeert dit apparaat een maximale productvriendelijkheid. Hierbij zorgt de product sensor aan het uiteinde dat de vulband op het juiste moment wordt verschoven of geknikt, wat resulteert in een homogene vulling en een gelijkmatige ventilatie in de kist.

Wil je meer weten over de MB 33 Kistenvulmachine van Miedema of interesse in een offerte? Bezoek dan gemakkelijk de website van Duijndam Machines of bel ons voor persoonlijk advies.

Met al 40 jaar ervaring in betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines, gecontroleerd voor aflevering door deskundig personeel, is Duijndam Machines de specialist op wie je kunt vertrouwen. We bieden ook assistentie bij transport. Ontdek de rest van ons aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website.

Vergelijkbare machines