• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Martin Stolze VVMD 170 4M

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMartin Stolze
ModelVVMD 170 4M
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zoek je een betrouwbare oplossing voor het transport van jouw planten? We bieden je deze gebruikte Martin Stolze VVMD 170 4M plantentransportband aan. Met een afmeting van 400 x 17 cm en 380 Volt, is deze machine een efficiënte keuze voor je land- en tuinbouwactiviteiten.

Een van de handige functies van deze machine is de pottenafslag, die het mogelijk maakt om het proces van plantenverplaatsing te automatiseren, waardoor je tijd en inspanning bespaart.

We nodigen je uit om meer informatie te verzamelen of een volledige offerte aan te vragen via de website van Duijndam Machines. Natuurlijk, je kunt ons ook bellen als dat je voorkeur heeft.

Kies voor machineleverancier met 40 jaar ervaring in het leveren van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Onze machines worden voor aflevering gecontroleerd door ons deskundige personeel, zodat we je de best mogelijke kwaliteit kunnen garanderen.

Bovendien kunnen we je assisteren met transport om je aankoopproces soepeler te laten verlopen. Kom en ontdek de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze gebruikte machines bij Duijndam Machines, jouw specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines