• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giant G2700 HD X-TRA BJ 2021 1032 uur minishovel / kniklader

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

1.032 uur

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiant
ModelG2700 HD X-TRA BJ 2021 1032 uur minishovel / kniklader
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt
Draaiuren1.032 uur

Omschrijving

Kijk eens naar deze robuuste en betrouwbare Giant G2700 HD X-TRA minishovel / kniklader. Het is een gebruikte machine uit 2021 met slechts 1032 draaiuren op de teller. De machinale kracht wordt geleverd door de 50 PK STAGE V Kubota-motor.

Deze kniklader heeft een eigengewicht van 2700 kg en is uitgerust met agri banden van 31X15.5-15, wat zorgt voor optimale stabiliteit en manoeuvreerbaarheid op verschillende soorten terrein. Het veiligheidsdak voegt een extra laag van bescherming toe voor de operator.

Met een hefkracht van 2325 kg en kiplast van 2850 kg, kan deze machine zowel kleine als grote ladingen moeiteloos aan. De hefhoogte van 2500 mm geeft je de mogelijkheid om ladingen op hoogte te plaatsen.

Voor optimale zichtbaarheid tijdens het werk, is zowel de giek als het dak voorzien van werklampen, met vier op het dak en één op de giek. Verder wordt de machine geleverd inclusief bak en palletvork, om meteen aan de slag te kunnen gaan.

Over het onderhoud hoef je je geen zorgen te maken, want bij Bosmans Machines BV, een officiële Giant dealer, staat er altijd een professioneel team voor je klaar.

Als bonus, heb je bij ons ook de mogelijkheid tot inruil en levering. Kortom, een schitterende kans als je op zoek bent naar een sterke en betrouwbare minishovel / kniklader.

Voor meer technische details en het hefdiagram kun je terecht op de officiële productpagina van Tobroco-Giant. Daarnaast bieden we lease-mogelijkheden voor ondernemers, neem contact op en wij zorgen dat je zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte ontvangt.

De Giant G2700 HD X-TRA minishovel / kniklader: betrouwbaar, krachtig en klaar voor het werk.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2700 kg

Vergelijkbare machines