• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

UpRight SL 26SL 10M Werkhoogte Diesel 4x4 2009

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

2009

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkUpRight
ModelSL 26SL 10M Werkhoogte Diesel 4x4 2009
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt
BrandstofDiesel

Omschrijving

Wil je een betrouwbare en krachtige schaarhoogwerker toevoegen aan je werkuitrusting? Overweeg dan deze UpRight SL 26SL. Met een indrukwekkende werkhoogte van 10 meter neem je moeiteloos elke klus op hoogte aan.

Het model draait op diesel, wat garant staat voor uitstekende prestaties en alleen maar bijdraagt aan de veelzijdigheid van deze machine. Bovendien is deze hoogwerker uitgerust met een 4x4 aandrijving, waardoor je gemakkelijk op iedere werkplek komt, ongeacht de ondergrond.

Afkomstig uit het bouwjaar 2009, heeft deze hoogwerker de tand des tijds goed doorstaan en heeft hij nog steeds veel te bieden. Het is een bewezen en betrouwbaar werkpaard dat klaar is voor de taken die voorhanden zijn.

Dit model is onderdeel van onze voortdurende voorraad, dus aarzel niet om onze website te bezoeken voor meer details. Weet wel, onze prijzen zijn exclusief BTW en af te halen in Nuland. Ook is een bezichtiging en/of proefrit vrijblijvend te plannen. Bel vooraf voor een afspraak, want we zijn niet altijd aanwezig.

Sla de handen ineen met Van de Wert Trading B.V. voor je volgende sterke partner op de werkplek: de UpRight SL 26SL hoogwerker.

Vergelijkbare machines