• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Nooteboom OSD-48-03/L hydraulisch hefbed /oprijrampen APK 9-2024

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

2005

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNooteboom
ModelOSD-48-03/L hydraulisch hefbed /oprijrampen APK 9-2024
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt
KentekenOH-26-XN

Omschrijving

Als je op zoek bent naar betrouwbaar en robuust transportmiddel, dan is deze Nooteboom OSD-48-03/L semi-dieplader een perfecte keuze. Deze dieplader, klaar voor directe inzet, beschikt over een hydraulisch hefbed en oprijrampen, wat het laden en lossen van zware ladingen tot een snaarstrakke operatie maakt. Niet te vergeten, deze machine heeft een geldige APK tot september 2024, wat erop wijst dat het voldoet aan alle standaarden en wettelijke eisen.

Bij Van de Wert Trading B.V. streven we ernaar om altijd een doorlopende voorraad aan te houden. Voor de meest actuele beschikbaarheid en aanbod verwijzen we je graag naar onze website. De prijzen van onze machines zijn exclusief BTW en ze worden verkocht vanuit onze locatie in Nuland, in hun huidige staat, zonder garanties.

We begrijpen het als je deze indrukwekkende dieplader in actie wilt zien, of een testrit wil maken. Hiervoor kun je uiteraard vrijblijvend een afspraak maken. We vragen je wel van tevoren te bellen, omdat we niet altijd op locatie aanwezig zijn. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op Bedrijfsstraat 3 in Nuland. Voor meer informatie kun je ons ook bereiken via info@vandewert.nl of op het nummer 0735320044.

Vergelijkbare machines