• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

DAF Daf XF 480 FAR 6X2 BDF Full Air / 2019 / 452DKM / Airco / Euro 6 / Intarder / Automaat

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

452.000 km

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDAF
ModelDaf XF 480 FAR 6X2 BDF Full Air / 2019 / 452DKM / Airco / Euro 6 / Intarder / Automaat
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Tellerstand452.000 km

Omschrijving

Ben je op zoek naar een robuuste, betrouwbare chassiscabine? Maak kennis met deze Daf XF 480 FAR 6X2 BDF Full Air uit 2019. Met slechts 452.000 kilometers op de teller, biedt deze machine nog jaren van betrouwbare service.

Het model is voorzien van een Euro 6 motor, een volautomatische transmissie en is uitgerust met een volledig luchtsysteem, waardoor rijcomfort en prestaties hand in hand gaan. Interne voorzieningen zoals de Intarder en de airconditioning maken het een perfecte keuze voor lange ritten. Bovendien is de truck voorzien van een Duitse registratie, wat het gemakkelijk maakt om hem over de grens te rijden.

Deze Daf XF 480 FAR 6X2 BDF Full Air is onderdeel van onze doorlopende voorraad, maar beschikbaarheid is altijd wisselend. Het is aan te raden onze website te bezoeken voor de meest recente stand van zaken. Houd er rekening mee dat al onze leveringen plaatsvinden in de staat zoals deze is ('AS-IS') en tegen handelsprijzen, zonder garanties.

Wanneer je interesse hebt, maak dan gerust een afspraak voor een bezichtiging en/of proefrit. Dit kan geheel vrijblijvend. Wij raden je aan om vooraf contact op te nemen, omdat we niet altijd aanwezig zijn.

We zien je graag bij Van de Wert Trading B.V. aan de Bedrijfsstraat 3 in Nuland. Daar kunnen we samen bekijken of deze betrouwbare Daf XF 480 FAR 6X2 BDF Full Air de perfecte aanvulling is op jouw wagenpark.