• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Groenewegen DRO-14-27

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGroenewegen
ModelDRO-14-27
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt
KentekenOK-88-RJ

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en solide oplegger? Deze Groenewegen DRO-14-27 is een geweldige kans. Het is een robuuste schuifzeiloplegger met een hardhouten vloer, perfect voor zwaar transport. Het schuifdak biedt flexibiliteit en gemak bij het laden en lossen.

Deze oplegger is gebouwd in 2008, maar leeftijd zegt niet alles: hij heeft onlangs een nieuwe APK gekregen die geldig is tot maart 2025. Met deze oplegger ben je verzekerd van jarenlang betrouwbaar vervoer.

We begrijpen dat je een oplegger in het echt wilt zien en voelen voor je een beslissing neemt. Daarom ben je altijd welkom om een afspraak te maken voor een bezichtiging en/of proefrit. Bij Van de Wert Trading B.V. zijn we flexibel: bel van tevoren, want we zijn niet constant aanwezig.

Van de Wert Trading B.V. heeft trouwens altijd een wisselende voorraad van machines, trucks, trailers en aanbouwdelen. Wie weet wat je nog meer aantreft op onze locatie in Nuland.

Alle machines en equipment worden verkocht in AS-IS condities, tegen handelsprijzen en zonder garanties. Ons doel is om betrouwbare machines aan te bieden tegen de beste prijs. Houd er rekening mee dat prijzen exclusief BTW zijn en afgehaald dienen te worden in Nuland.

Neem gerust contact op voor meer informatie over deze Groenewegen DRO-14-27 oplegger of om een bezichtigingsafspraak in te plannen. We helpen je graag verder.