• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift knikarm hoogwerker NIFTY HR12NDE HYBRIDE Kubota diesel 4x2 2012

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
Modelknikarm hoogwerker NIFTY HR12NDE HYBRIDE Kubota diesel 4x2 2012
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte hoogwerker? De NIFTYLIFT HR12NDE HYBRIDE uit 2012 is dan precies wat je zoekt. Deze hoogwerker werkt zowel op Kubota diesel als elektrisch, wat hem uitermate geschikt maakt voor zowel binnen- als buitenwerkzaamheden. Een extra voordeel? De batterijen zijn onlangs vervangen, in 2022 om precies te zijn, wat de efficiëntie en levensduur van deze machine ten goede komt.

Bij Van de Wert Trading B.V. streven we ernaar om je altijd een volledig en actueel aanbod te bieden. Ons aanbod verandert continu en omvat een breed scala aan machines, vrachtwagens, trailers en aanbouwdelen. Let wel, al onze prijzen zijn exclusief BTW en leveringen vinden plaats op AS-IS basis, zonder garanties.

Heb je interesse in deze NIFTYLIFT HR12NDE HYBRIDE hoogwerker? Of wil je een van onze machines in actie zien? Voel je vrij om een afspraak te maken voor een bezichtiging en/of proefrit. We adviseren je om vooraf even te bellen, aangezien we niet altijd op locatie aanwezig zijn.

We zijn te vinden op Bedrijfsstraat 3 in Nuland. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je ons bereiken op 0735320044, 0611429354 of 0652314321. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@vandewert.nl. Neem ook eens een kijkje op onze website www.vandewert.nl voor ons actuele aanbod.

Vergelijkbare machines