• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift HR12DE 4x4 2015 ACCU/KUBOTA DIESEL 2015 NON MARKING gekeurd 4-2025

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
ModelHR12DE 4x4 2015 ACCU/KUBOTA DIESEL 2015 NON MARKING gekeurd 4-2025
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zet je werk op een nieuw niveau met deze robuuste en betrouwbare hoogwerker van het merk Niftylift. Het model is de HR12DE 4x4 uit 2015 en dankzij de dubbele krachtbron van zowel accu als Kubota diesel, ben je altijd verzekerd van optimale prestaties. De hoogwerker is met zijn Non-Marking eigenschap uitermate zorgzaam voor elke ondergrond.

Deze vroegere verhuurmachine verkeert in een zeer nette staat en is direct klaar om ingezet te worden op je volgende project met zijn geldige keuring tot 4/2025. Het is één van de vele kwaliteitsmachines die wij momenteel op voorraad hebben. Bezoek onze website voor ons complete en continue bijgewerkte aanbod.

Bij Van de Wert Trading B.V doen we geen valse beloften. Wij bieden onze machines aan tegen transparante handelsprijzen en in AS-IS conditie. Wat je ziet, is wat je krijgt. Bekijk onze algemene voorwaarden op de website voor meer informatie.

Ben je geïnteresseerd in deze hoogwerker? Plan dan gerust een bezichtiging of proefrit in. Neem even contact op voordat je langskomt, we zijn niet altijd aanwezig op ons adres aan de Bedrijfsstraat 3 in Nuland. Mocht je vragen hebben, bel dan naar 0735320044 of stuur een e-mail naar info@vandewert.nl. We helpen je graag verder.

Stel je voor wat deze Niftylift HR12DE uit 2015 voor je kan betekenen. Maak je werk efficiënter, makkelijker en veiliger. Neem vandaag nog contact op met Van de Wert Trading B.V.. Wij staan voor je klaar.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3500 kg

Vergelijkbare machines