• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giant G1200 tele

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

0 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiant
ModelG1200 tele
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Vertrouw op de kracht en betrouwbaarheid van de "Giant G1200 TELE", jouw ideale partner op de werf. Deze wiellader beschikt over een breed scala aan voorzieningen om jouw werkzaamheden te stroomlijnen en verlichten, inclusief zijspiegels, een combi trekhaak, LED werklampen aan zowel de voor- als achterzijde en een hydraulische snelwissel. Met zijn tandempomp en maximaal 39 ltr/min druk is deze machine gebouwd om te presteren.

Bedien met gemak de in- en uitschuifbare hefarm met een eenvoudige druk op de knop en pas je rijsnelheid aan tot 19 km/h. Dit model is eveneens uitgerust met contragewicht voor extra stabiliteit en spatbordverbreders voor een betere machinebescherming. Het voertuig is volledig geregistreerd en klaar voor de weg, compleet met verkeersverlichting en een trekhaak.

Bij Schuurhuis BV hebben we meer dan 150 verschillende aanbouwdelen op voorraad, waarmee je de functionaliteit van je Giant G1200 TELE naar wens kunt uitbreiden. De bezorging in de Benelux is geheel gratis, uitgevoerd door onze eigen vakmannen.

Weet dat je bij ons in goede handen bent, want naast het aanbieden van deze hoogwaardige machine beschikken we ook over een moderne werkplaats in Oldebroek. Hier staan onze specialisten klaar om alle noodzakelijke onderhouds- en servicewerkzaamheden aan je Giant shovel uit te voeren.

Bent je geïnteresseerd? Neem contact op met onze specialist Richard voor meer informatie. Vertrouw op de kwaliteit en service van Schuurhuis BV, dé specialist in meetapparatuur, gereedschap en machines voor de GWW- en hovenierssector.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1200 kg

Vergelijkbare machines