• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giant GP2155

Image
Image
Image
Image
1/4

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiant
ModelGP2155
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Sta je op het punt je project te starten en ben je gebonden aan kwaliteit, snelheid, en zorgvuldigheid? De Giant GP2155 is dan de machine die je nodig hebt. Dit hoogwaardige model, een opvolger van de Samac T21, is ontworpen om naast snel en efficiënt werken ook nog eens zorgvuldig en veilig haar taak uit te voeren.

Dankzij de afgeronde onderplaat van de GP2155, behoren beschadigingen aan muren tot het verleden. Je kunt dus gerust rondom de muren werken zonder enige zorgen. Daarnaast zorgt het zware vast wielstel voor stabiliteit en is de machine voorzien van een beschermbeugel, wat veilig werk garandeert.

De Giant GP2155, verkrijgbaar in zowel benzine als diesel varianten (Honda GX160 of Hatz 1b20), brengt kracht en efficiëntie samen. Het Nederlandse fabricaat heeft een slagkracht van 21KN en is 55 cm breed. Daarnaast is er de optie voor een trilmat.

Als officiële Giant dealer hebben we een grote voorraad machines en onderdelen. Schuurhuis BV is dé specialist in hoogwaardige meetapparatuur, gereedschap en machines voor de branches zoals GWW en hovenierssectoren. Ons doel is om jou te voorzien van topkwaliteit producten met uitstekende service en dienstverlening. Meer te weten komen over de Giant GP2155? Onze specialisten staan graag voor je klaar om je van meer informatie te voorzien.

Ons bezoekadres is Zuiderzeestraatweg 384, Oldebroek en we zijn bereikbaar op 0525 – 656547. Bezoek ook onze website www.schuurhuis.nl voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht109 kg

Vergelijkbare machines